Smažený brzlík

Naše babička říkávala, že smažit se dá téměř vše a měla asi pravdu. Ochutnejte smažený brzlík.


3.1122x
30 min

Postup přípravy

Brzlík vložíme do horké vody a odblaníme. Dvě minuty spaříme ve vroucí vodě. Necháme vychladnout a nakrájíme na plátky.

Ty pak obalujeme v hladké mouce, ve slaných, rozšlehaných vejcích s mlékem a nakonec ve strouhance.

Obalený brzlík smažíme po obou stranách dozlatova a servírujeme nejlépe s bramborovou kaší.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smažený brzlík

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.