Smažený brzlík

Naše babička říkávala, že smažit se dá téměř vše a měla asi pravdu. Ochutnejte smažený brzlík.


3.1122x
30 min

Postup přípravy

Brzlík vložíme do horké vody a odblaníme. Dvě minuty spaříme ve vroucí vodě. Necháme vychladnout a nakrájíme na plátky. Ty pak obalujeme v hladké mouce, ve slaných, rozšlehaných vejcích s mlékem a nakonec ve strouhance. Obalený brzlík smažíme po obou stranách dozlatova a servírujeme nejlépe s bramborovou kaší.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Smažený brzlík

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena