Řízky z kůzlečího masa.
2 ks | vejce |
strouhanka | |
petrželka | |
citron | |
hladká mouka | |
100 g | olej na smažení |
pepř a sůl | |
800 g | přední kůzlečí maso |
Maso omyjeme a očistíme. Pak ho osušíme a rozsekáme na porce. Každý kousek zvlášť pokapeme citronovou šťávou, posypeme drobně nasekanou petrželkou, osolíme, opepříme, vložíme do porcelánové nebo skleněné mísy a necháme v chladničce odležet asi 2 hodiny.
Potom řízky obalíme v trojobalu a usmažíme na rozpáleném oleji. Můžeme použít i fritovací hrnec.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.