Smažené kůzle

Řízky z kůzlečího masa.


3.0390x
90 min

Postup přípravy

Maso omyjeme a očistíme. Pak ho osušíme a rozsekáme na porce. Každý kousek zvlášť pokapeme citronovou šťávou, posypeme drobně nasekanou petrželkou, osolíme, opepříme, vložíme do porcelánové nebo skleněné mísy a necháme v chladničce odležet asi 2 hodiny.


Potom řízky obalíme v trojobalu a usmažíme na rozpáleném oleji. Můžeme použít i fritovací hrnec.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smažené kůzle

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.