Vepřová žebírka vložíme do misky se směsí soli, pepře, práškového kari a vína. Žebírka několikrát obrátíme, aby se stejnoměrně namočily, necháme 2 hodiny marinovat.
Smícháme hladkou mouku a postupně v těstě obalíme všechny kusy žebírek.
V předehřátém woku rozpálíme olej, žebírka smažíme 5 minut, potom žebírka vyjmeme a necháme okapat na papírových ubrouscích. Znovu rozpálíme olej a žebírka smažíme ještě 1 minutu. Potom je vyjmeme a znovu osušíme na ubrouscích.
Jarní cibulku a chilli papričku přelijeme vřelým olejem a necháme 40 vteřin stát.
Smažená vepřová žebírka podáváme se směsí soli a pepře, ozdobené jarní cibulkou a chilli papričkou.
Smažená vepřová žebírka nejsou vhodným pokrmem pro děti, jde o velmi ostré jídlo.