Slovenské cukroví

Recept na velmi dobré cukroví od tety ze Slovenska.


4.424x
45 min
1×

Postup přípravy

Z másla, cukru, mletých oříšků (mohou být i vlašské ořechy) a mouky vypracujeme hladké těsto.

Z těsta vyválíme plát a tvořítkem vypichujeme různé tvary. Cukroví zvolna upečeme.

Vychladlé kousky slovenského cukroví po dvou slepíme marmeládou, polijeme rozpuštěnou čokoládovou polevou a různě přizdobíme.

Z těsta na slovenské cukroví můžeme vypichovat i dortíčky a lepit různým krémem.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Slovenské cukroví

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.