Slovácký guláš

Další varianta guláše ze Slovácka.


4.320x
60 min

Ingredience

10 gčesnek
sůl
120 gcibule
kmín
70 gsádlo
feferonky
20 ghladká mouka
350 gvepřová játra
20 grajský protlak
350 gvepřový bůček
250 gsterilované lečo

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Osmahneme ji sádle. Do cibulového základu přidáme na kostky nakrájený bůček, sůl, koření, prolisovaný česnek a mírně podlijeme. Podusíme do poloměkka. Když je maso poloměkké, přidáme pokrájená játra a zahustíme hladkou moukou. Ke konci varu přidáme lečo, feferonky a podle potřeby slovácký guláš ještě dochutíme. Slovácký guláš podáváme s chlebem, knedlíkem apod.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Slovácký guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena