Slovácká pikantní šavle

Vynikající recept z Moravského Slovácka.


4.620x
60 min

Postup přípravy

Oloupeme a najemno nakrájíme cibuli. Játra očistíme a nakrájíme na kousky, stejně tak vepřové maso (nejlépe ze stehna).

Cibuli osmažíme na oleji, přidáme k ní nakrájená játra a vepřové stehno. Okořeníme a dochutíme podle libovůle najemno nasekanými feferonkami. Když je maso poloměkké, zaprášíme ho moukou, přidáme mletou papriku a zalijeme vodou. Necháme ještě chvíli podusit, až když se voda z části nevypaří.

Slováckou pikantní šavli podáváme s přílohou dle chuti.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Slovácká pikantní šavle

Zpět na recept