Sloní žrádlo jinak

Vynikající a rychlá pomazánka. Recept se hodí k mazání na jakékoliv pečivo.


3.712x
15 min
2×

Ingredience

2 lžíceolej
2 lžíceocet
1 kscibule
200 gmajonéza
2 lžícekečup
2 lžičkycukr krupice
3-4 lžíceplnotučná hořčice
3 kssterilované okurky
400 gšunkový salám
špetkachilli nebo mletá sladká paprika

Postup přípravy

Na pánvi nad mírným ohněm smícháme kečup, olej, hořčici, chilli koření (možno nahradit i sladkou paprikou), cukr, ocet, přivedeme do varu a sundáme z plotny, necháme vychladnout. Mezitím nakrájíme nadrobno salám, oloupanou cibuli, okurky, přidáme majonézu a nakonec vmícháme směs, kterou jsme připravili na pánvi. Smícháme a pomazánku necháme v lednici na chvilku uležet. Sloní žrádlo jinak je vhodné podávat s chlebem, mazat na rohlíky, ale hodí se i na chlebíčky.
user-icon

autor Radka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Sloní žrádlo jinak

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena