Sloní žrádlo jinak

Vynikající a rychlá pomazánka. Recept se hodí k mazání na jakékoliv pečivo.


3.712x
15 min
2×

Postup přípravy

Na pánvi nad mírným ohněm smícháme kečup, olej, hořčici, chilli koření (možno nahradit i sladkou paprikou), cukr, ocet, přivedeme do varu a sundáme z plotny, necháme vychladnout.

Mezitím nakrájíme nadrobno salám, oloupanou cibuli, okurky, přidáme majonézu a nakonec vmícháme směs, kterou jsme připravili na pánvi. Smícháme a pomazánku necháme v lednici na chvilku uležet.

Sloní žrádlo jinak je vhodné podávat s chlebem, mazat na rohlíky, ale hodí se i na chlebíčky.
user-icon

autor Radka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sloní žrádlo jinak

Zpět na recept