Trošku náročnější, ale o to slavnostnější příprava přílohy k uzenému masu.
600 g | uzená pečeně |
příloha | |
---|---|
2 lžíce | olej |
sůl | |
125 ml | vývar |
4 kuličky | jalovec |
2 lístky | bobkový list |
mletý pepř | |
1 ks | velká cibule |
750 g | bílé zelí |
1 ks | mrkev (větší) |
podle potřeby | |
vývar | |
olej na smažení | |
těstíčko | |
4 ks | vejce |
60 g | máslo |
100 g | strouhanka |
325 g | hrubá mouka |
50 g | rozpuštěné máslo |
2 ks | brambory |
na potření | |
1 ks | žloutek |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena