Slaný štrúdl se zelím

Recept na slaný štrúdl, který plníme směsí kysaného zelí a salámu. Výborná chuťovka! Pokrm, který jsem si oblíbila a dělám ho často.


5.07x
35 min

Ingredience

1 balíčeksalám
1 hrnečekkysané zelí
1 lžičkakoření na pizzu
2 balenílistové těsto (rozválený plát)

na potření

7 lžičekjemný kečup

Postup přípravy

Připravíme si 2 balíčky listového těsta - rozválené pláty. Dále budeme potřebovat kysané zelí, které necháme okapat. Listové těsto potřeme kečupem, poklademe salámem - podle chuti, na něj rozprostřeme zelí a okořeníme kořením na pizzu. Můžeme přidat ještě oříšky či jiné ingredience, vše je jen na naší chuti. Listové pláty opatrně zabalíme a konce uzavřeme, aby náplň během pečení nikam neutekla. Slané štrúdly se zelím poklademe na vymazaný plech a ve vyhřáté troubě upečeme dozlatova. Slané štrúdly krájíme na plátky a podáváme jako výbornou chuťovku.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Slaný štrúdl se zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena