Slaný štrúdl se zelím

Recept na slaný štrúdl, který plníme směsí kysaného zelí a salámu. Výborná chuťovka! Pokrm, který jsem si oblíbila a dělám ho často.


5.07x
35 min

Postup přípravy

Připravíme si 2 balíčky listového těsta - rozválené pláty. Dále budeme potřebovat kysané zelí, které necháme okapat.

Listové těsto potřeme kečupem, poklademe salámem - podle chuti, na něj rozprostřeme zelí a okořeníme kořením na pizzu. Můžeme přidat ještě oříšky či jiné ingredience, vše je jen na naší chuti. Listové pláty opatrně zabalíme a konce uzavřeme, aby náplň během pečení nikam neutekla.

Slané štrúdly se zelím poklademe na vymazaný plech a ve vyhřáté troubě upečeme dozlatova.

Slané štrúdly krájíme na plátky a podáváme jako výbornou chuťovku.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Slaný štrúdl se zelím

Zpět na recept