Slaný dort Půllitr

Vynikající překvapení pro oslavence, který nemá rád sladké, ale miluje pivo.


4.556x
60 min
3×

Postup přípravy

Toustový chléb (nejlépe americký toustový, má větší průměr), vykrojíme dokulata, promažeme pomazánkou, slepíme do komínku (můžeme proložit nakrájenou klobásou, plátkovým sýrem, salámem, jak kdo chce podle chuti a potřeme i boky.

V troubě necháme rozehřát plátkový sýr naskládaný přes sebe a po mírném vychladnutí položíme připravený komínek a potáhneme sýrem. Zdobíme pěnou z pomazánkového másla a zakysané smetany.

Klobásu na ucho seřízneme a přichytíme párátkem do půllitru.

Slaný dort na závěr zdobíme podle fantazie.

Poznámka: Mělo to veliký úspěch. Doporučuji to připravovat tak 12 hodin předem, pěkně se to rozleží!
user-icon

autor BIBINA


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Slaný dort Půllitr

Zpět na recept