Sladký chleba z domácí pekárny

Chleba plný ovoce, rozinek a ořechů. Recept vhodný i pro sváteční chvíle.


4.311x
150 min
2×

Postup přípravy

Ořechy i mandle nahrubo nasekáme, kandované ovoce a rozinky překrájíme na menší kousky.

Do pekárny (použijeme větší hnětače) nalijeme mléko, vyklepneme vejce a nasypeme skořicový i mletý cukr s citronovou kůrou. Vsypeme kandované ovoce, rozinky i ořechy a vše zasypeme moukou smíchanou s práškem do pečiva, kakaem a perníkovým kořením.

Pekárnu zapneme na program DORT (2:00 hod).

Ještě teplý chleba z domácí pekárny vyklopíme a vyndáme hnětače. Sladký chleba z domácí pekárny krájíme studený. Pozor, je to kalorická bomba.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sladký chleba z domácí pekárny

Zpět na recept