Škvarky nasekáme.
Do pekárny dáme tekuté suroviny. Pak dáme sůl, mouku, kmín a droždí. Pustíme základní program a necháme vypracovat těsto. Pak vmícháme škvarky a necháme vše spojit při kynutí. Vyndáme metličky a srovnáme těsto do roviny. Pak necháme těsto dokynout a upéct na základním programu velký a tmavý.
Škvarkový chléb z domácí pekárny podáváme podle chuti.
Dělala jsem přesně dle receptu, ale v pekárně nechala jen 1hod vykynout. Z toho množství mám 2 Chleby, které jsem pomazala sadlem a upekla v troubě. A jsou super ��
Marie
Zkusila jsem to a zdesila se
rozhodne vam pekarna pri kynuti pretece :=(.Musela jsem testo odebrat a i tak je to prilis mokre testo. Podle mne je tam o dve deci tekutin vice nez ma byt. Zrejme preklep u vody.... misto pul litru jen 3 deci. Pak by to mohlo dopadnout dobre. Zatim jsem v programu na zacatku peceni, ale zrejme se to uprostred nedopece a propadne.