Škrabáky

Kdysi jsem na tento recept narazila a moc nám chutná. A hlavně je jednoduchý.


4.610x
20 min

Postup přípravy

Syrové brambory nastrouháme na hrubém struhadle, pokud možno vymačkáme. Přidáme na jemno nastrouhaný česnek, sůl, pepř a majoránku. Záměrně jsem nenapsala množství ingrediencí, bylinky a koření přidáváme podle chuti. A každý máme chuť jinou. Těsto na škrabáky zamícháme, polévkovou lžící nabíráme a klademe na pánev s rozpáleným olejem. Škrabáky smažíme dozlatova. Pokud recept vyzkoušíte, nesnažte se jej čímkoliv vylepšovat. Takto jsou škrabáky nejlepší!
user-icon

autor Vlasta


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Škrabáky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena