Skořicový moučník

Výtečný moučník s vůní skořice vám jistě přijde k chuti k odpolední kávě.


4.315x
45 min
1×

Postup přípravy

Vyšleháme celá vajíčka, přidáme moučkový cukr, olej, hladkou mouku, prášek do pečiva. Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný plech a polijeme horkým pudinkem uvařeným z pudinkového prášku a mléka. Pečeme asi 15 - 20 minut na 200 °C. Po upečení potřeme skořicový moučník zakysanou smetanou a posypeme skořicovým cukrem. Podáváme až vychladlé, jinak se bude buchta roztékat.
user-icon

autor Fendryska

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Skořicový moučník

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena