Skořicové řezy se smetanou

Tyto řezy jsou velmi osvěžující a nejsou moc sladké.


4.425x
45 min
9×

Postup přípravy

Veškeré přísady na těsto ušleháme. Vyšší plech vymažeme a vysypeme kokosem. Troubu rozehřejeme na 180 °C.

Těsto nalijeme na připravený plech, vložíme do předehřáté trouby a korpus pečeme asi 40 minut. Zda je upečený, zkoušíme pomocí špejle. Upečený korpus necháme vychladnout.

Zakysanou smetanu smícháme s 2 lžícemi moučkového cukru. Smetanu rozetřeme na korpus a posypeme ji skořicovým cukrem. Skořicové řezy se smetanou dáme ztuhnout do chladu.

Ztuhlé skořicové řezy se smetanou nakrájíme a můžeme podávat.
user-icon

autor SofiInka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Skořicové řezy se smetanou

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká