Skopové vařené ve šťávě

Recept na skopové kousíčky přelité zahuštěným vývarem určitě ozvláštní váš den.


2.91387x
150 min

Ingredience

1 stroužekčesnek
sůl
majoránka
2 kscibule
0.5 ksceler
1 lžícesádlo
1 kspórek
1 ksmrkev
1 kspetržel
hladká mouka
mletý černý pepř
600 gskopové maso

Postup přípravy

Dáme vařit vodu s pepřem, solí, majoránkou, 1 cibulí, česnekem, mrkví, petrželí, celerem a pórem.

Když začne vývar vřít, přidáme maso, přikryjeme a vaříme asi 2 hodiny.

Zvlášť si ze sádla, mouky a malé nastrouhané cibule usmažíme jíšku.

Když je maso měkké, vyjmeme je a nakrájíme na kousky. Do vývaru dáme jíšku, povaříme s částí polévky a vzniklou šťávu propasírujeme na maso.

Skopové vařené ve šťávě podáváme s bramborovou kaší nebo s bramborovými noky.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Skopové vařené ve šťávě

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Dalmácká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena