Škaredé maso

Netradičně upravené vepřové kotlety.


4.024x
60 min
2×

Ingredience

1 stroužekčesnek
1 kscibule
1 kostkamasox
4 ksvepřová kotleta

na obalení

vejce
strouhanka

podle potřeby

olej na opečení

Postup přípravy

Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme rozdrceným česnekem. Kotlety obalíme nejprve ve strouhance a pak v rozšlehaném vejci. Opečeme je na pánvi a rozložíme do pekáčku. Drobně nasekanou velkou cibuli osmažíme dorůžova a nasypeme na kotlety. Vše zalijeme 1/4 l horkého vývaru z kostky masoxu. Škaredé maso dáme péct do trouby. Pečeme, až maso zhnědne. Upečené škaredé maso podáváme s brambory, hranolky nebo kaší. Záleží na chuti.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Škaredé maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena