Sirup z černého bezu

Domácí sirup je jednou z možností, jak zpacovat květy černého bezu.


3.0590x
45 min
3×

Postup přípravy

Čerstvě natrhané květy namočíme do vody a necháme stát 24 hodin. Druhý den je scedíme, do vylouhované šťávy přidáme cukr a mícháme, aby se rozpustil. Nevaříme!

Nakonec přidáme kyselinu citronovou, rozlijeme do vypařených lahví a uzavřeme.

user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Sirup z černého bezu

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena