Silvestrovské maso

Vepřové kotlety přelité omáčkou s žampióny, salámem a smetanou. Zapékáme ještě se sýrem.


3.0717x
75 min

Postup přípravy

Kotlety osolíme, opepříme, posypeme kmínem, potřeme česnekem, zprudka opečeme po obou stranách na oleji a uložíme na teplém místě. Z pánve odebereme přebytečný tuk, přidáme kostičky salámu, žampióny nakrájené na čtvrtky, opečeme, zasypeme moukou, necháme přismahnout, přidáme šlehačku a petrželku a povaříme do zhoustnutí. Osolíme, opepříme, sejmeme z ohně a vmícháme žloutek. Směs rozdělíme na kotlety na plechu, posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme při 220 st.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Silvestrovské maso

Zpět na recept