Sicilské mini canonnoli

Velmi chutný, ale kalorický sicilský dezert.


5.08x
60 min

Postup přípravy

Velmi dobře zpracujeme těsto z mouky, sádla, vína a cukru, které zabalíme do folie a dáme do lednice na 30 minut odležet

Těsto vyválíme a metalovým kroužkem o průměru 7 cm tvoříme kolečka, která přiložíme na metalovou tyčku, trošku vodou omočíme kraje a přitiskneme.

Canonnoli pečeme ve vařicím oleji, vytáhneme kuchařskými vidličkami, odebereme tyčku a necháme odkapat od oleje. Pokračujeme do vyčerpání těsta.

Z tvarohu a cukru vytvoříme krém.

Krémem naplníme cukrářský sáček, vyplníme canonnoli a vsuneme kandované ovoce.

Sicilské mini canonnoli poprášíme moučkovým cukrem a podáváme.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sicilské mini canonnoli

Zpět na recept