Severské hovězí ragú

Hovězí maso dušené s rajčaty a rozinkami.


3.01083x
60 min

Ingredience

sůl
50 grozinky
2 ksmrkev
100 gmelasa
250 mlčervené víno
100 ghladká mouka
500 ghovězí zadní
250 mlhovězí vývar
2 dlrostlinný olej
mletý zázvor
1 ksčervená cibule
mletý černý pepř
500 gkonzervovaná rajčata
75 mljablečný olej
celerová sůl

Postup přípravy

Hovězí maso nakrájené na menší kostičky a obalíme ve směsi mouky, soli a pepře. Hovězí maso opečeme na oleji dohněda. Přidáme sekaná konzervovaná rajčata, cibuli, celerovou sůl, víno a necháme dusit. Smícháme jablečný ocet, melasu, hovězí vývar a přidáme k masu a dusíme pod pokličkou. Po 15 minutách přidáme na kostky pokrájenou mrkev, zázvor a rozinky. Severské hovězí ragú dusíme doměkka. Podle chuti ještě přisolíme. Severské hovězí ragú podáváme s rýží nebo těstovinami.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Severské hovězí ragú

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena