Severské hovězí ragú

Hovězí maso dušené s rajčaty a rozinkami.


3.01083x
60 min

Postup přípravy

Hovězí maso nakrájené na menší kostičky a obalíme ve směsi mouky, soli a pepře.

Hovězí maso opečeme na oleji dohněda. Přidáme sekaná konzervovaná rajčata, cibuli, celerovou sůl, víno a necháme dusit. Smícháme jablečný ocet, melasu, hovězí vývar a přidáme k masu a dusíme pod pokličkou. Po 15 minutách přidáme na kostky pokrájenou mrkev, zázvor a rozinky. Severské hovězí ragú dusíme doměkka. Podle chuti ještě přisolíme.

Severské hovězí ragú podáváme s rýží nebo těstovinami.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Severské hovězí ragú

Zpět na recept