Šenkýřčino vábení

Jídlo, kterým si rozhodně neuděláte ostudu a naopak budete jistě pochváleni.


3.2122x
30 min
1×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Pórek omyjeme a pokrájíme na proužky, slaninu na nudličky. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na proužky. Slaninu vyškvaříme na suché pánvi, přidáme cibuli, maso a prudce opečeme. Do pánve vložíme máslo, žampiony, okořeníme a asi 5 minut společně restujeme. Pak vsypeme pórek, dvě minuty dusíme, zalijeme smetanou, chvíli povaříme a můžeme podávat. Výbornou přílohou k vábení jsou kořeněné hranolky.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Šenkýřčino vábení

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena