V míse smícháme polohrubou mouku, droždí, cukr, špetku soli a promícháme. Zalijeme vodou, vypracujeme těsto a navrch posypeme trochou mouky. Přikryjeme utěrkou a necháme 1 - 1, 5 hodiny kynout, než těsto zdvojnásobí svůj objem.
Vykynuté těsto rozdělíme na 4 díly a vyválíme z nich placky. Ty položíme na grilovací kámen a opečeme z obou stran.
Mezitím si připravíme francouzský dresing: v misce smícháme hořčici, balsamicový ocet, citronovou šťávu, olej a pepř a necháme chvíli odstát.
Tenké plátky masa opepříme a osolíme z obou stran a jen na pár sekund vložíme na gril.
Opečené maso sundáme na talíř, necháme chvíli odpočinout a pak nakrájíme na plátky.
V salátové míse smícháme rucolu, špenátové listy a cherry rajčátka a zalijeme dresingem.
Hotovou placku pokapeme olivovým olejem, nandáme na ni salát, pak nakrájený sýr a maso a přiklopíme další plackou.
Hotový sendvič rozčtvrtíme, navrch potřeme ještě trochou modrého sýra a dáme na chvíli zapéct na gril. Nandáme na talíř, pokapeme znovu olivovým olejem, posypeme trochou soli a podáváme.
Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!