Sekané bifteky s vejci

Levný pokrm. Recept z mletého masa a vajec.


4.76x
25 min

Postup přípravy

Housku rozkrájíme na tenké plátky a zvlhčíme mlékem. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Rozklepneme vejce a oddělíme žloutek od bílku.

Navlhčenou housku rozmělníme, přidáme mleté maso, cibuli, bílek, mouku, podle chuti sůl a pepř. Z hmoty připravíme tenké bifteky, které na rozpáleném oleji z obou stran opečeme.

Mezitím si na jiné pánvi připravíme 4 sázená vejce, bílky osolíme.

Opečené bifteky přendáme na talíře, poklademe sázenými vejci a ihned servírujeme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sekané bifteky s vejci

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.