Recept na pomalu vařený vepřový guláš se zelím. Je dost času, aby prolnuly chutě.
2 dl | vývar |
2 ks | cibule |
3 ks | bobkový list |
2 lžíce | hladká mouka |
1 kg | vepřová plec |
2 lžíce | mletá sladká paprika |
350 g | kysané zelí |
0.5 lžíce | mletá pálivá paprika |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
2 lžičky | cukr moučka |
250 g | kysaná smetana |
autor Fotíček
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.