Segedínský guláš 2

Pravý guláš z vepřového.


4.380x
120 min
12×

Postup přípravy

Nakrájenou cibulku osmažíme na sádle dozlatova. Přidáme na kostky nakrájené maso, papriku, sůl, pepř, kmín a trošku Vegety.

Pod pokličkou dusíme cca 30 minut za občasného podlévání vývarem. Jak je maso poloměkké, přidáme kysané zelí a necháme dusit ještě zhruba hodinu, až se maso rozpadá.

Potom zalijeme smetanou. Pokud se nám zdá guláš řídký, zahustíme jej moukou.

Podáváme s knedlíkem nebo chlebem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Segedínský guláš 2

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.