Segedínský guláš 2

Pravý guláš z vepřového.


4.380x
120 min
12×

Ingredience

1 špetkasůl
1 lžičkakmín
50 gsádlo
1 lžičkapepř
250 mlsladké smetany
3 ksvelké cibule
1 lžičkamletá paprika
500 gkysaného zelí
600 gvepřového masa
0.5 lvývar na podlévání
1 lžičkaVegeta ( Podravka)
hladká mouka na zahuštění

Postup přípravy

Nakrájenou cibulku osmažíme na sádle dozlatova. Přidáme na kostky nakrájené maso, papriku, sůl, pepř, kmín a trošku Vegety. Pod pokličkou dusíme cca 30 minut za občasného podlévání vývarem. Jak je maso poloměkké, přidáme kysané zelí a necháme dusit ještě zhruba hodinu, až se maso rozpadá. Potom zalijeme smetanou. Pokud se nám zdá guláš řídký, zahustíme jej moukou. Podáváme s knedlíkem nebo chlebem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Segedínský guláš 2

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Maďarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena