Šašlik po česku

Recept na rychlý oběd z plecka.


3.97x
60 min

Ingredience

olej
mletý pepř

podle potřeby

sůl
kečup

směs

3 kscibule
3 ksfeferonka
0.8 kgvepřová plec
1 plechovkapaprikový salát

podle chuti

mletá pálivá paprika

Postup přípravy

Plec nakrájíme na kousky. Maso vložíme do hrnce na zpěněnou cibuli a osmahneme. Když se maso zatáhne, osolíme ho, opepříme, přidáme pálivou papriku, feferonky a salát. Vaříme na mírném ohni 20 minut a směs poté zahustíme kečupem. Šašlik po česku podáváme s chlebem nebo bramborem.
user-icon

autor mosnator

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Šašlik po česku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena