Salátový talíř s krůtími játry

Talíř plný zeleniny a krůtích jater s příchutí slaniny.


2.958x
20 min

Postup přípravy

Slaninu nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Krůtí játra omyjeme, osušíme a nakrájíme na středně velké kousky. Saláty omyjeme, okapeme, natrháme na středně velké kousky a rozdělíme na talíře.

Slaninu orestujeme na pánvi a vyjmeme. Na vyškvařený tuk dáme játra a 4 minuty opékáme. Během opékání obracíme. Opečená játra osolíme, opepříme a uchováme v teple.

Tuk z pánve slijeme, přidáme k němu ocet, cibuli, opepříme a osolíme. Do zálivky vmícháme slaninu.

Rajčátka omyjeme a přepůlíme. Společně s játry je rozložíme na talíře, přelijeme zálivkou a před podáváním posypeme salátový talíř s krůtími játry piniovými jádry.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salátový talíř s krůtími játry

Zpět na recept