Salát ze zelí a vajec

Kysané zelí s vajíčkem natvrdo, uzeninou a tatarkou.


4.812x
20 min
2×

Ingredience

2 ksvejce natvrdo
1 ksšunková klobása
500 gkysané zelí
250 gtatarka

Postup přípravy

Kysané zelí mírně vyždímáme a překrájíme na menší kousky. Šunkovou klobásu nakrájíme na půl kolečka nebo kostičky. Vařená vejce oloupeme a nakrájíme na kousky. V míse smícháme zelí s klobásou a vejci. Vmícháme tatarku a nakonec salát podle chuti osolíme a opepříme. Pokud chceme, můžeme tatarku namíchat se zakysanou smetanou ve stejném poměru. Salát ze zelí a vajec necháme asi hodinu uležet v lednici a můžeme podávat. Salát ze zelí a vajec podáváme se světlým pečivem.
user-icon

autor mamán

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Salát ze zelí a vajec

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena