Salát z vepřové pečeně

Jeden tip na salát ze zbytků vepřové pečeně.


5.01x
15 min

Postup přípravy

Studenou vepřovou pečeni si pokrájíme na malé kousky. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na malé dílky. Jedno neloupané jablko zbavené jádřince si odložíme na ozdobu. Salát rozebereme na jednotlivé listy, opláchneme, okapeme a 4 pěkně vypadající listy také odložíme stranou. Zbylý salát nakrájíme na nudličky. Z citronu si vymačkáme čerstvou šťávu. V míse promícháme připravené kousky masa, jablek a salátu, vmícháme majonézu, kysanou smetanu, ochutíme solí, citronovou šťávou a dáme do lednice vychladit. Na talíř rozložíme odložený list salátu, navrstvíme porci vychlazené dobroty, salátu z vepřové pečeně, a ozdobíme čtvrtkou odloženého jablka. Salát servírujeme s celozrnným pečivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát z vepřové pečeně

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena