Salát z červené čekanky

Znáte červenou čekanku? V této kombinaci s ovocem a medovo-citronovou zálivkou si ji zamilujete!


5.01x
15 min

Postup přípravy

Červenou čekanku omyjeme, očistíme, rozkrojíme napůl, odřežeme košťál a nakrájíme nebo natrháme jednotlivé listy do mísy.

Mladé listy čerstvého špenátu důkladně propláchneme v cedníku. Okrájíme slupku z pomeranče a nakrájíme na menší dílky. Granátové jablko rozkrojíme a vyloupeme červená zrníčka. Kuličky mozzarelly slijeme z nálevu. Vše postupně přidáváme do mísy k čekance.

Z medu, citronové šťávy a olivového oleje smícháme v misce zálivku.

Zálivku nalijeme na salát a takto připravený salát z červené čekanky ihned podáváme.

Další recepty z čekanky


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát z červené čekanky

Zpět na recept