Salát šéfkuchaře

Studený předkrm, ale také lehká večeře. Vegetariani si změní šunku za sojové maso.


3.0270x
15 min

Postup přípravy

Umyté listy salátu natrhám na menší kousky, vložíme do sklenic. Rajčata spaříme a oloupeme, vybereme tekutou dužinu s jadérky. Šunku a rajčata krájíme na malé kostičky, sýr na nudličky. Kukuřici scedíme a necháme okapat.



Připravíme si dresink. Citronovou šťávu, olej, smetanu, hořčici smícháme a podle chuti osolíme a opepříme.



Vše smícháme ve větší míse, pak vložíme do skleniček a zalijeme smetanovým dresinkem. Zdobíme vějířkem citronu a petrželovou natí.



Salát podáváme ve sklenici nebo na dezertním talíři.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát šéfkuchaře

Zpět na recept