27 chytrých způsobů, jak v kuchyni využít řapíkatý celer
Řapíkatý celer je víc než zelenina do vývaru. Křupe, voní, hodí se snad do každého zeleninového jídla a chová se skvěle v teplé i studené kuchyni. Upotřebíme ho od omáček přes polévky asaláty až po rychlé přílohy a pomazánky. Přidáním řapíkatého celeru rozhodně nezkazíme žádný recept.
Ačkoli někdo může mínit, že kuřecí prsa jsou suchá a nudná, opak je pravdou. Je však potřeba vědět, co jim svědčí a jak je upravit. Mít kuřecí prsa v mrazničce vždycky po ruce umožní vždycky uvařit něco dobrého, i když nemáme nakoupeno. Co tedy uvařit z kuřecího masa? Dobrých jídel je nespočet!
Autor:Elis.h


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena