Salát Rumcajs

Takový salát, jaký ho znáte z lahůdek.


4.885x
35 min
6×

Ingredience

2 lžičkycukr
2 lžičkyolej
sůl
2 kscibule
2 lžícemajonéza
2 lžičkyplnotučná hořčice
1 lžičkasójová omáčka
4 kssterilované okurky
1 lžičkaworcestrová omáčka
mletý černý pepř
20 dkgměkký salám

Postup přípravy

Nachystáme si dresink. V malém hrnci smícháme olej, cukr, hořčici, sójovou omáčku a worcesterskou omáčku. Na mírném ohni mícháme a svaříme ingredience v dresink. Nesmí přijít k varu! Necháme jej vychladnout.

Pak si nakrájíme salám a okurku na kostičky a cibuli na půl kolečka či také na kostičky, záleží na vás. Vše dáme do misky a přidáme zchladlý dresink a 2 lžíce majonézy. Nakonec salát Rumcajs dochutíme solí a pepřem.

Salát Rumcajs podáváme s čerstvým pečivem. Ještě lepší je uleželý z druhého dne.
user-icon

autor Kitty


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát Rumcajs

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.