Salát Rumcajs

Takový salát, jaký ho znáte z lahůdek.


4.885x
35 min
6×

Ingredience

2 lžičkycukr
2 lžičkyolej
sůl
2 kscibule
2 lžícemajonéza
2 lžičkyplnotučná hořčice
1 lžičkasójová omáčka
4 kssterilované okurky
1 lžičkaworcestrová omáčka
mletý černý pepř
20 dkgměkký salám

Postup přípravy

Nachystáme si dresink. V malém hrnci smícháme olej, cukr, hořčici, sójovou omáčku a worcesterskou omáčku. Na mírném ohni mícháme a svaříme ingredience v dresink. Nesmí přijít k varu! Necháme jej vychladnout. Pak si nakrájíme salám a okurku na kostičky a cibuli na půl kolečka či také na kostičky, záleží na vás. Vše dáme do misky a přidáme zchladlý dresink a 2 lžíce majonézy. Nakonec salát Rumcajs dochutíme solí a pepřem. Salát Rumcajs podáváme s čerstvým pečivem. Ještě lepší je uleželý z druhého dne.

Studené omáčky k chuťovkám: Začněte základní majonézou a kombinujte

Zkuste si připravit některou ze studených omáček, které lze všestranně kombinovat. Začneme receptem na základní majonézu.

Studené

user-icon

autor Kitty


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát Rumcajs

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena