Salát od uzenáře

Uzeninový salát podáváme s čerstvým chlebem nebo houskou.


3.76x
30 min

Ingredience

1 lžičkahořčice
1 kelímekkysaná smetana
4 kssterilované okurky
10 kssterilované žampiony
100 gšunkový salám
100 gsalám junior
100 gmoravské uzené
1 lžícečerstvá pažitka
1-2 lžičkykrenex
100 gselský salám nebo lovecký

podle chuti

sůl
ředkvičky
citronová šťáva
mletá sladká paprika
cherry rajče

na ozdobu

strouhaný sýr
2 ksvejce natvrdo

Postup přípravy

Všechny plátky salámů nakrájíme na nudličky, přidáme posekané sterilované okurky a žampiony, posekanou pažitku a krenex. Pokapeme citronovou šťávou a mírně posolíme. Přidáme hořčici, kysanou smetanu a můžeme poprášit i červenou mletou paprikou. Necháme odpočinout. Salát od uzenáře servírujeme na talířky, posypeme strouhaným sýrem a obložíme vejci natvrdo a třeba ředkvičkami nebo cherry rajčátky. Salát od uzenáře podáváme s houskou nebo chlebem jako dobrou večeři.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Salát od uzenáře

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena