Salát Coleslaw

studený předkrm nebo salát pro 4 osoby


2.9704x
35 min

Postup přípravy

Zelí nastrouháme najemno, ochutíme octem, cukrem, solí a zakápneme olejem. Necháme 30 minut odležet. Mezitím si očistíme mrkev a nastrouháme ji na nudličky. Kukuřici scedíme. Do zelí zamícháme připravenou mrkev a kukuřici, majonézu a kysanou smetanu. Dochutíme pepřem a podáváme, nejlépe s bílým pečivem nebo toasty.
Tip: pro vylepšení barevnosti můžeme přidat spařenou brokolici. Místo majonézy můžeme použít kysanou smetanu nebo jogurt, do kterého zašleháme olivový olej. Pro zahuštění můžeme přidat škrob nebo sušenou bramborovou kaši.


připravil p. Albert Hauptmann


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát Coleslaw

Zpět na recept