Vepřové kotlety dušené s cibulí a kysaným zelím. Protože je všezalité smetanou, získáte i lahodnou omáčku.
Hodnocení
3.0
/ 5 (565x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
- -
česnek
- -
olej
- -
sůl
1 ks
cibule
300 ml
smetana
- -
hladká mouka
150 g
fazole
250 g
zelí kysané
- -
paprika mletá
4 ks
vepřová kotleta
Postup přípravy
Kotlety naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, obalíme v mouce a pečeme na oleji z obou stran. Přidáme cibuli a zlehka osmahneme, vložíme kysané zelí, na plátky nakrájený česnek a papriku. Mírně podlijeme a dusíme doměkka. Před dohotovením přidáme uvařené fazole, zalijeme smetanou a krátce prohřejeme. Podáváme s bramborami nebo chlebem.