Sakrakrálík

Výborný recept na králíka, který si oblíbíte. Příloha dle uvážení, ale nejlepší je rýže.


4.47x
60 min
1×

Ingredience

1 kskrálík

marináda

1 paličkačesnek
2 dlolej
1 lžičkasůl
1 kscibule
1 lžícehořčice
2 dlvoda
1 lžícekečup
1 lžičkamletý pepř
1 lžícesójová omáčka
1 lžíceworcestrová omáčka
1 lžičkamletá sladká paprika
špetkamletá pálivá paprika

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, oloupaný česnek prolisujeme.

Rozporcovaného králíka dáme do pekáčku a přelijeme směsí, kterou vytvoříme z oleje, vody, hořčice, kečupu, sojové omáčky, worcestru, soli, pepře, papriky, cibule a česneku. Necháme naložené do druhého dne.

Sakrakrálíka pečeme na 200 °C cca 1 hodinu. Nepodléváme a můžeme zpočátku nechat zakryté. Pak králíka odkryjeme a dozlatova zapečeme.

Sakrakrálík chutná nejlépe s rýží.
user-icon

autor PajaK


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sakrakrálík

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.