Šafářský řízek

Jiná verze na řízek, tentokrát od šafáře z Moravského Slovácka.


4.644x
25 min
2×

Ingredience

sůl
150 gšunka
100 geidam
120 golej na smažení
750 gvepřová kýta

na obalení

2 ksvejce
15 ghladká mouka

Postup přípravy

Vepřovou kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme a osolíme. Na polovinu řízku dáme plátek sýra, na nudličky pokrájenou šunku a přiklopíme druhou částí řízku. Po stranách vepřový řízek naklepeme. Šafářský řízek obalíme v mouce, vejcích a pečeme na rozpáleném oleji. Po smažení šafářský řízek ihned podáváme. Přílohu zvolíme podle chuti.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Šafářský řízek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena