Rýžové saláty chutnají v kterémkoli ročním období a nejsou náročné na přípravu. Jejich chuť více vynikne, podáváme-li je teplé.
sůl | |
120 g | hlíva ústřičná |
0.5 hrnku | pistácie |
1 lžíce | ocet balzamico |
4 hrnky | kuřecí vývar |
0.5 hrnku | dlouhozrnná rýže |
mletý černý pepř | |
230 g | krůtí prsa |
0.5 hrnku | divoká rýže |
2 hrnky | cukrový hrášek |
2 lžíce | kukuřičný olej |
2 lžíce | sekaný koriandr |
1 lžíce | sekaná česneková pažitka |
na ozdobu | |
---|---|
pažitka |
autor Nakladatelství Slovart
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.