Rychlý francouzský salát

Kombinace zeleni vhodná jako příloha k pečeným a smaženým masům a drůbeži.


3.38x
20 min

Ingredience

4 lžícemajonéza
1 hrnekhrášek sterilovaný
1 hrnekbrambory vařené
1 hrnekfazolky sterilované
1 hrnekceler vařený

podle chuti

sůl
ocet
1 hrnekmrkev
1 miskaestragon
mletý černý pepř

Postup přípravy

Všechny ingredience podle potřeby očistíme a nakrájíme na malé kostičky asi 1 x 1 cm. V míse vše smícháme dohromady s majonézou, octem, cukrem a kořením. Rychlý francouzský salát dáme vychladit. Rychlý francouzský salát podáváme k pečeným nebo smaženým masům.
user-icon

autor Fotíček

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rychlý francouzský salát

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena