Rychlé špízy

Špízy, které se nemusí napichovat na jehly.


4.48x
60 min
1×

Ingredience

150 mlolej
sůl
2-3 kspaprika
1 kscibule
2 lžícekoření Gyros
150 ganglická slanina
600 gvepřová panenka

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky asi 3 x 3 cm dáme do mísy. Osolíme a posypeme kořením. Zalijeme olejem a necháme odležet nejlépe přes noc. Druhý den dáme do pekáčku naložené maso a na kostky nakrájenou slaninu, cibuli a papriky. Můžeme přidat i žampiony nebo kolečka klobásy. Vše promícháme a dáme přikryté péct na 200 °C asi 30 - 40 minut. Ke konci pečení odklopíme a necháme opéct. Rychlé špízy podáváme s různě upravenými brambory.
user-icon

autor Aluš

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rychlé špízy

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena