Rychlé řezy Margot

Výborná buchta z oblíbené čokoládové tyčinky.


4.824x
35 min
3×

Ingredience

2 ksvejce
10 dkgmáslo
1 hrnekmléko
1 balíčekprášek do pečiva
1 hrnekcukr krupice
2 hrnkypolohrubá mouka
2 ksčokoláda Margot

na ozdobu

strouhaný kokos
čokoládová poleva

podle potřeby

tuk na vymazání
mouka na vysypání

Postup přípravy

Smícháme sypké přísady, přidáme nastrouhanou čokoládu Margot a mléko s rozpuštěným máslem. Zpracujeme vláčné těsto a nalijeme ho na vymazaný a moukou vysypaný plech.

Řezy Margot pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C asi 25 minut.

Vychladlý moučník můžeme potřít čokoládovou polevou a posypat kokosem.

Rychlé řezy Margot podáváme nejlépe ke kávě.
user-icon

autor dolevi


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlé řezy Margot

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.