Recept na výborné perníčky, které se nemusí nechávat odležet jsou měkké hned, ale na druhý den jsou ještě lepší. Vydrží hodně dlouho.
těsto | |
---|---|
5 ks | vejce |
25 dkg | med |
25 dkg | ořechy |
50 dkg | cukr moučka |
1 kg | hladká mouka |
6 lžic | rozpuštěné máslo |
3 lžičky | jedlá soda |
2 dkg | perníkové koření |
poleva | |
30 dkg | čokoláda na vaření |
25 dkg | tuk 100 % |
náplň | |
40 dkg | povidlová náplň |
autor 60 Věra
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena