Rychlé marokánky

Velmi dobré cukroví, které se vždy podaří.


3.715x
20 min

Postup přípravy

Máslo s tukem a čokoládou roztopíme a přidáme zbylé suroviny kromě mouky. Vše vaříme asi 5 minut. Pak lehce vmícháme mouku a ještě chvíli povaříme. Těsto na marokánky necháme vychladit a na plech s pečícím papírem děláme malé hromádky, které roztlačíme na malé placičky. Rychlé marokánky pečeme více do hněda. Až jsou marokánky upečené, necháme je zchladnout. Spodní části marokánek přeléváme čokoládovou polevou. Necháme ji zatuhnout.
user-icon

autor 60 Věra

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rychlé marokánky

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena