Rychlá paštiková pomazánka

Recept na rychlou a jednoduchou pomazánku.


5.07x
15 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Majonézu utřeme s velkou konzervou játrové paštiky. Přidáme drobně pokrájenou cibuli, na kostičky nakrájené kyselé okurky, sterilovanou kapii a pokrájené vejce.

Pomazánku osolíme, opepříme, přidáme špetku mleté papriky a nakrájenou pažitku. Paštikovou pomazánku necháme chvíli uležet.

Rychlou paštikovou pomazánku mažeme na plátky veky a obložíme kolečky ředkviček a pažitkou.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rychlá paštiková pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká