Rybízové řezy

Vynikající moučník, který si zamiluje každý.


2.97x
120 min

Postup přípravy

Ze základních surovin vypracujeme těsto. Těsto necháme odpočinout 1 hodinu.

Mezitím si přebereme 1/2 kg rybízu. Potom těsto rozválíme na plech a dáme péct. Rybízové řezy pečeme při 180 °C 15 - 20 minut a necháme vychladnout.

Ušleháme tuhý sníh z 5 bílků. Vmícháme do něj 35 dkg mletého cukru a vanilkový cukr. Mícháme ještě půl hodiny. Potom přimícháme do sněhu rybíz. Sníh rozetřeme na upečené těsto a dáme zezlátnout do vlažné trouby, aby sníh neklesl.

Rybízové řezy necháme vychladnout, nakrájíme a můžeme se do nich pustit.
user-icon

autor RenčaM


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybízové řezy

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena