Rybí pomazánka se zelenou natí

Rybí pomazánky máme rádi, a tak doma zkoušíme pořád nové recepty.


3.02x
15 min

Postup přípravy

Sardinky slijeme z oleje (použijeme jednu velkou konzervu nebo dvě menší). V misce rozmačkáme vidličkou. Nať cibulky nadrobno nakrájíme a přimícháme k základu z ryb, smetany, žervé a sýru. Dobře prošleháme a dochutíme pepřem.

Rybí pomazánku necháme proležet v lednici alespoň 2 hodiny, ale nejlépe chutná až druhý den. Fígl je právě v pořádné dávce zelené natě, která vlastně pomazánku i zahustí.

Rybí pomazánku se zelenou natí podáváme s pečivem, zdobíme dle možností a chuti. Já posypala zelenou petrželkou a pokladla plátek sýra.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí pomazánka se zelenou natí

Zpět na recept