Rybí filety se sardelovým přelivem

Rybí filety z pangase přelité omáčkou z bylinek, česneku a sardelky.


4.832x
45 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme na jemné kostičky. Česnek sloupneme a prolisujeme. Petrželovou nať jemně usekáme. Z omytého citronu nastrouháme kůru.

Z kostky připravíme zeleninový vývar, do kterého přidáme cibulku, česnek, citronovou kůru, petrželku a sardelovou pastu. Vše rozmícháme a zvolna vaříme bez poklice, asi 20 minut, dokud nevznikne hustá šťáva.

Rybí filety omyjeme, osolíme a zakapeme citronovou šťávou. Potom je osušíme, opečeme z obou stran na másle.

Rybu rozdělíme na porce, přelijeme sardelovou omáčkou a podáváme s vařeným nebo opékaným bramborem a čerstvou zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filety se sardelovým přelivem

Zpět na recept