Rybí filety z pangase přelité omáčkou z bylinek, česneku a sardelky.
2 lžíce | máslo |
500 g | filety pangase |
omáčka | |
---|---|
5 stroužků | česnek |
1 ks | velká cibule |
2 lžičky | strouhaná citrónová kůra |
500 ml | zeleninový vývar |
2 lžíce | sardelová pasta |
2 hrstě | sekaná petržel |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
citron |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena