Rybí filet pod sýrovo-cibulovou krustou

Zvláštní kombinace sýra a cibulky dodávají rybímu masu nezaměnitelnou chuť. Recept na rybí filet připravený v chutné krustě.


4.04x
30 min

Postup přípravy

V misce smícháme mouku a koření na ryby. Eidam nastrouháme na jemno do mísy. Rybí maso pokapeme šťávou z citronu a následně jej ze všech stran obalíme směsí mouky a koření.

Na pánvi rozpálíme máslo a rybí maso z obou stran cca 4 minuty opékáme. Poté jej přesuneme do zapékací misky a na výpeku si osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku. Jakmile cibulka začíná hnědnout, vsypeme ji z pánve do mísy s eidamem a promícháme.

Připravenou směs nasypeme na rybí maso v pekáčku a dáme péct na 10 minut při 200 °C.

Rybí filet pod sýrovo-cibulovou krustou podáváme nejlépe s vařeným bramborem.
user-icon

autor Lukáš


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filet pod sýrovo-cibulovou krustou

Zpět na recept