Vaření.czReceptyRybí filet pod sýrovo-cibulovou krustou

Rybí filet pod sýrovo-cibulovou krustou

Zvláštní kombinace sýra a cibulky dodávají rybímu masu nezaměnitelnou chuť. Recept na rybí filet připravený v chutné krustě.


4.04x
30 min

Ingredience

1 kscibule
1 kscitron
20 dkgeidam 30%
4 ksrybí maso

podle potřeby

olej
máslo
polohrubá mouka

podle chuti

koření na ryby

Postup přípravy

V misce smícháme mouku a koření na ryby. Eidam nastrouháme na jemno do mísy. Rybí maso pokapeme šťávou z citronu a následně jej ze všech stran obalíme směsí mouky a koření. Na pánvi rozpálíme máslo a rybí maso z obou stran cca 4 minuty opékáme. Poté jej přesuneme do zapékací misky a na výpeku si osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku. Jakmile cibulka začíná hnědnout, vsypeme ji z pánve do mísy s eidamem a promícháme. Připravenou směs nasypeme na rybí maso v pekáčku a dáme péct na 10 minut při 200 °C. Rybí filet pod sýrovo-cibulovou krustou podáváme nejlépe s vařeným bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Rybí filet pod sýrovo-cibulovou krustou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena